adalinda-35 Kızlar bugün tırnağımin kenarı şişti ve çok acıyor dolama gibi oldu ne yapsam geçer bu acı çok zonkluyor 😔😔😔😔😔
Zeyni_zeyni adalinda-35 aynı şeyi bi kaç ay önce yaşadım resmen kabir azabı der susarım. Nerdeyse parmağım kesilecek zannettim hiç abartmıyorum. Kara merhem sürdüm düzenli olarak oda hemen fayda etmedi soğanı pişirdim direk ocağın üstünde onun yumuşak iç kısmını parmağıma doladım o iltihabı çekti resmen kurtuldum bi kaç gün boyunca soğan pişir sar canım
Canles adalinda-35 çok mu stres yapıyorsunuz kıyamam , benim de düğünümde olmuştu çok zor bir şey Allah yardımcınız olsun doktor krem yazmıştı bana ama hatırlamıyorum adını filan
zumrasmom1 adalinda-35 sarımsak ezip bağlayabilir son doğal antibiyotik etkisi ile iltihabını alacaktır
adalinda-35 Zeyni_zeyni teşekkürler deniyim annemlerde hamur yap bagla dedi evdede şansa un yokmuş akşam ağrısı başladı soğanı deniyim bende inşallah geçer gerçekten böyle bı acı yok çok zonkluyor 😔
adalinda-35 Canles burda yazılanları denicem bakalım bu 2 haftadır bı uğursuzluk var üstümde bacağıma kaynar su döküldü gözüme bişey girdi asla cikaramadim hala batıyor şimdide bu elim mahvetti beni 😐😐😐😐
Aysekayra 7 8 tane dut yaprağını üst üste köy parmağının dolama olduğu yerine koy sonra bi bezle bağla sabah akşam dut yapraklarını yenile En fazla 3 gün hepsini çekip dışarı aticak tecrübeyle sabit bana dua edersin canim
Aysekayra Dut yaprağı kesin çözüm kızlar ne agri kalır ne iltihap hepsini bazen 1 gecede çekip atar zaten en fazla 3 gün
Kurabiye93 adalinda-35 bır kaç ay önce yaşadım bende. Benımkı cok fena şişti apse yaptı parmagım 3 katı kadar büyümüştü. Antıbıyotık kullandım 7 gün artı apseyı drene edip furacin merhem sürdüm her gün