6925 Merhaba annelerim birşey sormak istiyorum bilgi sahibi olan yardımcı olursa memnun olurum.Ramzi teorisi diye bi teori varmış cinsiyeti 6-7-8.hafta ultrason resimlerinden çıkarımda bulunmak diye .Bebeğin plesentaya göre konumuna bakıp cinsiyette yorum yapıyorlar bunun yorumunu yapan sayfalar da var acaba yanılma payı nedir yoksa % 50 %50 bir oran olduğu için tutuyor mu ? Daha önce böyle birşeye denk gelen oldu mu?Şimdiden teşekkür ederim herkese sağlıklı günler 🥰🤰🏻
Angelotte Benden 100 lira aldı kız dedi erkek hissediyordum kız diyenlere sinir oluyordum. Erkek çıktı 12 haftalık hem ultrason fotoğrafı hem videosu gönderdim bir de boş yere para verdim
muruvvet123 Angelotte Bende ilk bebeğim olduğu için heyecanla birkaç yere attım hepsi kız dedi hem param boşa gitmiş oldu hemde bebeğim erkek
Symnr29 Angelotte bende o naneyi yedim. 11 haftalık görüntüsüne erkek dedi sonra doktor 13te erkek dedi ama ben hala kız hissediyorum :(
Gulcan0643 Angelotte bende aşırı derecede kız hissediyorum erkek diyenlere sinir oluyorum özellikle kayınvalideme 😂
6925 Yaa bende bunu merak ediyordum bende istem dışı merak edip epey para verdim bir kaç sayfa sonra acaba yanılan olmuş mudur dedim çünkü yorumlarında çok netler ben bilirim bildim %90 bilirim diye
Symnr29 muruvvet123 banada erkek dedi ama ben kız hissediyorum 15 haftalık olduk daha gitmeyede hevesim kalmadı
6925 Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için bende merak ettim hani sizin gibi tutmayan varsa bileyim tabi Allah bilir ama ben kesinleştirdim aklımda çok yordu bu önceden bilmenin hiç bir yararı yokmuş annelere gerçekten vaktini beklemek lazım
Angelotte Anonim1m Canım benim kız bebek bak ilk fotoğrafta bacak arasını bulup göstermiş orada çıkıntı yok kız yani bebiş hem de 16 haftalık 🥹
Symnr29 6925 ilk hamileliğimde 13 haftada kız 16 da erkek demişlerdi. Şimdide 13te erkek dediler ama ben kıza heveslendiğimden inanmıyorum yakın zamanda tekrar gidicem belki kızdır :)
6925 Durum güncellemesi yapmak istedim anneler ben üç sayfaya sormuştum üçü de erkek demişti ,hafta sonu özel hastaneye gittim erkek dedi yani çıktı söyledikleri,bir oğlum var nasipse ikincisi geliyor sağlıkla gelsin