ardengunes Yetkililer duyun sesimi hiç bir şekilde bildirimler gelmiyo sabahtan beri yorumuma cevap verenleri göremiyorum bildirimlere düşmüyor
Yenibirannee ardengunes Sevgili annemiz bu sorun bir kac gundur devam ediyor maalesef. Yeni güncelleme ile bu sorun hallolacaktir. Suan deneme sürecindeyiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Kisa süre sonra düzelecektir 🌸
EmreBeyiBeklerken ardengunes benim de gelmiyor sanırım 🤔 klavye sorunu bitti bu başladı ben sabah doğuruyorum ayol aaaa yapılır mı bu 😂😂
MorKelebek54 ardengunes cevap verisiginiz postu takip ederseniz eger sonra tartismalar kismindan takip edilenlere bakarsaniz ordan gorunuyo. Ne zaman duzlecek bilmiyiruz mumkunse hemen duzletilsin ugrasiyriuz burda boyle ya
ardengunes Gamze_yildirim Aysensrkan Gulcan0643 Profilime girip başlığa tıklayınca görebiliyorum anca başka türlü göremiyorum hic bir sekilde bildirimler düşmüyor bi sıkıntı var
MorKelebek54 EmreBeyiBeklerken ayhh hadi hayirla gelsin minik 🤲🏻🤲🏻 Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
ardengunes EmreBeyiBeklerken ayy bacım ne güldüm yaa 😁 vallahi şansına gitmiş inşallah sabaha kadar düzelir 🥰 bu arada bi avazda hayırlı doğumun olsun inşallah🤲sağlıcakla kavus bebişine🌸
ardengunes Kanalize Egeminannesi MorKelebek54 palperol Patito__ AyseEmre klavye sorunu bitti bu başladı 😫 düzelicez inşallah 🤣
EmreBeyiBeklerken MorKelebek54 amin canımmm hepimize inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🌸🥰
EmreBeyiBeklerken ardengunes amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım kucaklayalım 🌸sezaryen olacağım malesef ama olsun senin için bir nara atacağım 🤣🤣🤣
Patito__ ardengunes bende de ayni problem var. Bende diyorum okdr yorum yaziyorum kimse yazmiyor hahahah