Gamze_yildirim Şekerim düşüyor karnım tok olsa dahi kendimi aşırı yorgun halsiz hissediyorum ve 2 gündür belimden kasığıma uzanan bı ağrı var şekerim hamilelikte düşüyor normal de ama karnım tok olduğunda genelde olmazdi kendimi sürekli bayılıcak düşücek gibi hissediyorum benim gibi olan var mıi
Seyma0101 Gamze_yildirim benımde öyle ac karnına sekerım 73 80 tok karnına 99 saka gıbı ve benı demgesız bırakıyor
Gamze_yildirim Ay değişik değişik gereksiz konular üstte kalıyor hastalıkla vs birşeyler soruyoruz en alta düşüyor hiç de değişmedi hep aynıydı ne zaman duzelicek acaba 😶
Gamze_yildirim Seyma0101 hele ki zaten dışarda böyle bı durumda olduğumda iyice sıcak basıyor ve direk tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum aslında lavabo ihtiyacım yok ama bayilicam yani çok iyi hissediyorum sizde de aynı oluyor mu yani geçirebilicek birşey yok mu bunu acaba doktora soyliycem gidişimde
LamiyaCetinkaya Gamze_yildirim Ben bunu normalde de yaşıyorum, gözlerim kararıyor ve bayılacak gibi oluyorum, herhangi bir mekanın tuvaletine girmek için otobüsten filan indiğim oldu, girdikten sonra geçiyor biraz da olsa. Şeker düşünce mi oluyor o?