Ysrr-skrr Merhaba güzel anneler 💕 hamileliğimin riskli oluşundan dolayı eve zaman ayıramıyorum. Robot süpürge almak istiyorum önerdiğiniz marka ve seriyi yazar mısınız ? 🤗 halılarım dört mevsim belirtmek istedim 🙈
Mutluuuu Ysrr-skrr sağlık diliyorum benimde riskli, Allah herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına versin🙏🏻🥰robot süpürgem var ama ben memnun değilim, ayaklı süpürgeyle eşime süpürtüyorum hayatınız kolaylaşacak bu yöntem emin olun 😄
Ysrr-skrr Mutluuuu yaa çevremde kullanan ve memnun kalan çok insan var 🙈 sizin süpürgenizin markası ne ? Yaa eşim çok yardımcı oluyor saolsun. Ama bende 12 haftam bittiği gibi çalışmaya devam edeceğim o da çalışıyor yoruluyor kıyamam 😌😂😂 çalışan olduğum için istiyorum bir nevi 🤗
Deletedmom_112 Ysrr-skrr Xioami mop pro 2 ve roborock Q7 max arasında kalmıştım baya araştırdım ve genel olarak roborock çok seviliyor daha az sıkıntılı gittim Roborock Q7 max aldım. Eve gelip denedim temiz evden çıkan toza inanamadım. Bütçe kısıtlamanız yoksa roborock son serileri daha güzeldir.
Mrvm005 Roborock s5 max benimki. Annemlerse s7 var o daha iyi bnce 🤭🤭 kesinlikle tavsiye ederim hayati muthiş kolaylastiriyor
Nrsn2024 Roborock çok iyi ben dyson u kullanmayı bıraktım roborock Q7 kullanmaya başlayınca..bütçeniz varsa kesin düşünün