naneliseker_ Minnosaannee gerçek hayat hikayesiydi sanırım. Halada var bence eskiden dahada vardı. Ben direk böyle babam olsa öldürürüm dedim çok etkilendim.😀
Dlkzz Minnosaannee ayy izledim gece uyuyamadım filmin etkisinde kaldım. Su parmaklarına tahta geçirip eline bastığı sahnede çok etkilendim. Bir baktım esim ağlıyor bir kadina nasıl vurulur. Kızlar okutulsun diye canım kocam yüreği dayanmadı adamın
Minnosaannee naneliseker_ evet evet gerçek hikayesi . Müslümün kini izlerken de çok etkilenmistik . Özellikle eşim. Bu da çok etkiledi çok çok üzüldüm. Çocuklarını bırakıp gitmek zorunda kalmasına ve en çok da çocukken evlendirildigi zamana 😥
naneliseker_ Minnosaannee zaten ilk etap aşırı acıydı. Dayak yemeleri, gerçek gecesi vs. Ayy… Ne hayatlar var şükür halimize.
Minnosaannee naneliseker_ dimi ya. Ama kör olur badem gözlü olur misali . Böyle insanlar öldükten sonra kıymete biniyor . Yaşarlarken de sürünüyor bi çoğu. Hiç böyle bi hayatı geçmişi olduğunu bilmezdim mesela
Ilksen-30 Çok çekmiş kadın eski insanlar çok çekmiş zaten onun bir damlasını kim çeker bu devirde allahım korusun
Minnosaannee Dlkzz oğlum odasında kitap okuyordu biz farketmeden gelip TV ye odaklanmış bi baktım gözleri dolu dolu geçti yanımdan odasina geçti
Minnosaannee Dlkzz bende en çok ilk evliliğinin ilk gecesinde ki sahnede kaldım. Peki ya annesi nasıl bi zalim …
Dlkzz Minnosaannee annesi çok zalim kızına arka çıkacağına dusmaniymis. Kizlarini mal gibi gorup sürekli el öptürüp kocan diyorlar. Hocam diyeceği yaşta kocam demiş. Kız çocuklarının okutulması lazım. Çok geri insanlar varmış ya. O ilk gece sahnesi berbatti içim çok kötü oldu. Neler yaşamış ya