Vera_eyla1 31+3 oldum gündüz su gibi akıntım geldi hasrsjnere gittik biraz azalmış suyu dedi dinlen su iç geçer dediler. Evet geldikten sonra bacaklarımdan su akıyor durmuyor. Doktorumu aradım sancı açılma yok suyun gelmesi normal diyor ne yapacağımı bilmiyorum çok korkuyorum
Busrasariogluuu8 Vera_eyla1 acile git suyun azalmasi bebegim enfeksiyon riskini arttirir bu durum onemli bi durum
yenibirannis Vera_eyla1 normalmi diyor bende 37+1 Dr bugün su azalması var dedi en fazla 1 hafta dedi sabh 11 den akşam üstü 4 e kadar hastaneden bırakmadı beni pazartesi gene cagrdı hatta bence başka Dr gidin benden suda gelmedi gelmiyoda bide sizden geliyomuş ihmal etmeyin
Evlatcim Vera_eyla1 benim de direk suyum geldi ama böyle baya baya foldur foşur geldi onun dışında hiçbirşeyim yoktu hastaneye gidince doğum başladı diye direk yatırdılar ve suyun gelmesinden 10 saat sonra bebeğime kavuştum. Suyunun gelipte anlamaması sebebiyle bi akrabamızın bebeği oksijensiz kaldığı için ağır engelli Bi çocuk oldu. Benimde suyum geldi deyince herkes panikleyip hastaneye gidene kadar defalarca aradılar. Suyun az az geldiği için belki öyle demişlerdir doktorlar ama ben olsam acile giderdim. Özel hastaneye mi gidiyorsunuz bilmiyorum ama mümkünse tam teşekküllü şehir hastanesi ya da devlet hastanesine giderdim.
Muhkub60 Bacaklarından su akıyor sa suyun gelmiş bas baya nasıl normal diyebilirler. Sancı açılma olmayabilir ama su birterse çocuk nasıl kalıcak içerde. Saçma gldi bana, ilk gebeliğimde 25. Hafta da su gelişi nedeniyle acil doğuma alındım
AlpEmir Bebek Susuz kalırsa tehlikede olabilir diye biliyorum Suyunuz geldiyse doktor takibinde hastanede olmanız gerekmiyor mu Nasıl gönderdi sizi doktor anlamıyorum
Vera_eyla1 Dünden beri kaç tame hastahaneye doktora gittim hepsi suyu biraz azalmış ama sorun yok diyorlar eve gönderdiler ağrı kanama olursa gel dediler