Aleynacamoglu suni sancı istemiyorum yarına kadar beklencek hastanedeyim şuan napabilirim sancımın gelmesi icin 🥺
Youngmotherr Aleynacamoglu bilmiyorum canım benim suyum geldikten 1-2 saat sonra sancılarım başlamıştı üstte çıksın
Mihfa41 Aleynacamoglu Odanda duş varsa ılık suyla duş al kendini zihnende rahatlat iyi gelecektir ılık duş açılmaya çok faydalı hastane içerisinde yürüyüş yap squat yap
gudmorningbeya Aleynacamoglu gece 2 de suyum gelmişti sabah 8 de sancım başladı yürüyün bol bol ben oturup beklemiştim gelir bir süre sonra 🌸
Beyzab95 Aleynacamoglu çok heyecanlandım şu an sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi darısı bizlere 🥹🥹🥹
Eylul_- Aleynacamoglu merhaba bilmediğim için soruyorum neden suni sancı istemiyorsunuz açılmayı kolaylaştırır. Yani insanın kendi sancisindan da mı kötü oluyo ?
Serifeeenida Aleynacamoglu kuzum Allah kolay doğum nasip etsin ismin Şerife benim için dua edermisin 6 aydır bebekstiyorum ama yokk doğum anındasın rabbim kolaylık versin rabbi yessir i biliyorsan dilinden düşürme 😘😘😘
Aleynacamoglu Serifeeenida sağol canım amin inşallah ederim mutlaka seve seve 🥹 tamam öyle yaparım 💗💗