Merhaba kızlar, ben detaylı ultrasonda 21. Haftamda intramural myomum olduğunu öğrendim. Normalde Manisa’da takipliydim ama eşim yurtdışına gitti iş için ben de kendi memeleketime geldim annemin yanina. Gelmeden önce doktorum myomum konumu sebebiyle normal doğumun kesinlikle olamayacağını ve sezeryanda da riskin yüksek olduğunu kanama durmazsa rahmimin alınmasına kadar gideceğini söyledi. Balıkesir’de yaşadığım ilçe ve civarında iki doktor da kabul etmedi ben de balikesir şehir hastanesine Mehmet beye gittim. Adam direk reddetti ben bu doğumu gerçekleştiremem riskli perinatoloji uzmanına sevk etti Balıkesir arastirma Hastanesi’ne. Oradaki doktor doğumu 34 haftayı geçirmem kaydıyla kabul etti. Öncesinde olursa direk İzmir ya da Bursa’ya git burada olmaz dedi. Şu an 31 haftaligim. Çok korkuyorum miyom yüzünden rahmini kaybeden vs kimseyi duymadım doğuma az kaldı eşim yanımda yok. Sürekli her gittiğim doktordan kötü yorum aldım. Tek mutluluğum bebişimin sağlıklı olması. Bu arada miyomda büyüme yapmış. Bu ve buna benzer deneyim yaşayan var mı acaba aranızda ?