Kumru88 Gebe oldunuzu nasıl anladınız hangi belirtilerle acaba ? Kabızlık Göğüs ucunda yanma sıvı gelmesi goguslerde ağrı Gaz sancısı karında çekme
Enu1004 Kumru88 benim belirtim çok acayipti. Müthiş hir koku alma hassasiyeti olmuştu😅 dışarıdaki çok alakasız kokuyu bile evin içinde gibi alıyordum.
Mevlude_Sahin Kumru88 İlk gebeliğimde bir tek göğüs hassasiyeti vardı, uyku vardı. ikinciye gebeyim mide bulantısı, yanması, baş dönmesi, uyku, yorgunluk, bel ağrısı, ayak ağrısı vs vs ayy yazarken yoruldum 🤦🏻♀️
Opheliaxxx Ben tek bir belirti yaşamıştım o da göğüslerimde ciddi bi hassasiyet. Başka hiç bi belirtim olmadı
tugbadurmaz34 Benim mide bulantısı göğüs hassasiyeti ve son zamanlarda aşırı uyku beyaz akıntıda vardı
Kumru88 tugbadurmaz34 bendede çok oldu ya gebelik testi veriyorum negatif çıkıyor ama bugün aşırı göğüslerim hasaslasti
Nunix- Klasik belirtilerin hiç birini yaşamadım sadece tansiyonum düştü bayılacak gibi oldum çabucak yorgun düşüyordum
Sinemgndg Kumru88 adetimin 5 gün geçmesi Olmayan meme uçlarının çıkması hassasiyet, ağrı Aşırı mide bulantısı özellikle sabah 🤢
Nursena12 Normalde gögüs hassasiyeti olurdu adet dönemlerimde ama gebe kaldığım zaman hem cok erken başladı hassasiyet hemde cok yoğundu sonra koku hassasiyeti oldu 2-3 gün gecikince anladım zaten adetlerim hep cok düzenliydi günü gününe oluyordum