Meerrii Rabbim bebiş isteyen ve merhamet sahibi olan herkese en hayırlı , en sağlıklı, en kolay ve en güzel şekilde nasip etsin inşAllah. Şu an hamiş olan anne adaylarına da en hayırlı ve en kolay şekilde temiz bir doğum nasip etsin inşAllah 🤲🏻
Bekledigimmucizemm Meerrii Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲👼
Deli_hatun_7 Meerrii amin aminnnn inşallah bende istiyorum iki kayıp yaşadım bu ay ümidim yüksek rabbim olmayanlara nasip etsin gebe olanlarada sağlıklı kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️👼
1Anneadayiiii Meerrii Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah imtihanlarımızı kolaylaştırsın önümüzde engelleri aşmamız için bize yardımcı olsun inşallah 🤲 Allahim sen uğraşlarımızın karşılığını ver bizi kapından boş çevirme rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🌼💙
tugbadurmaz34 Bana da dua edin kızlar yeni hamileyim daha önce 2 defa kaybettik inşallah bu sefer sağ Salim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah darısı anne olmak isteyen tüm anne adaylarına nasip olsun inşallah 🤲🏻🥺
Deli_hatun_7 Meerrii genetık test verdim kan bozukluğu varmış (pıhtılaşmadan önceki evre) ben ondan olduğunu düşünüyorum hsg cekıldı bişey çıkmadı çok şükür 🤲🏻❤️
tugbadurmaz34 Meerrii merhaba tüm genetik testler taramalar patolojiler her şey yapıldı resmen en son Allah tarafından dedi doktor yani hiçbir şey çıkmadı gerçekten sadece eşimin Y kromozomu uzun çıkmış o da cinsiyeti belirleyen kromozommuş yani hep erkek olacakmış babadan geni alırsa
1sadeturkahvesii Allah isteyen ve aynı zamanda hak eden layıkıyla anne baba olabilecek herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸
Kiwitoveannesi Meerrii Allahim bakabilecek anne baba olabilecek kişilerin kucaklarıni boş burakmasın Allahim bebeislerimizi kucağımıza sağlıkla versin hayırlı evlat olsunlar vatanımıza milletimize
Meerrii Deli_hatun_7 Benim kan pıhtılaşma bozukluğu var. Sizin ki nasıl oluyor bi tesavi görüyor musunuz