Maryhoney Tiroit değerim düşük çıktı Büşra körpeye başladım bugün . Sonuca 2 haftaya gel demişti ama tiroit sıkıntılı randevu da mhrsde yok şuan yakın tarih . Direk sonuca gitsem bakarlar mi yoksa en yakın tarihli başka doktora mi alayım sonuç için randevu
bnfyasar Maryhoney hamile olduğundan dolayı aliyolar ama tiroit için iç hastalıkları Zuhal köksala gitmiyo musun
mombarbie_ Maryhoney biran önce gidin derim aynı doktora gitmek zorunda değilsiniz zaten sürekli doktor değişiyor ben her gittiğimde başka doktor baktı böyle daha iyi gibi birinin göremediğini öbürü görüyor hem zaten doğum yaparken de nöbetçi kim varsa o yaptiricak hiç dert etmeyin başka doktora gidin
cokkasmabeabi Maryhoney 10 gün icinde giderseniz aynı polikinlikten kontrol muayenesi olabiliyorsunuz
Hulya5581 Maryhoney bende hamileyim troit yükseldi etliğe gidiyorum ama iç hastalıklarına değil endokrinoloji bölümüne randevu alıyorum her ay istediğimdede randevu bulabiliyorum
Maryhoney Hulya5581 şuan 10 haftalık hamileyim Çarşamba günü kan verdim Perşembe günü gördüm zaten TSH 0.31 düşük çıkmış bugün öğleden sonra randevusuz sonuca gidicem gene polikliniğine çünkü kafama gore endokrine gidemem ki