Meli-sa Neden böyle testleri satarlarki insanların duygusuyla oynarlar eşim az önce almış ikisinde gaptım böyle çıktı sabah yaptığım artımed hemen ve baya belirgin çizgi çıkarmıştı
Pamuk Meli-sa Ben artımedle takip ettim yumurtlama sonrası gebeligimi her 2 gebeligimde de doğru sonuç verdi.
Bebegim3444 Meli-sa artimed test husranina bende ugramistim. Ilkindr pozitif cikti ama negatifmis daha snrasinda ewde vardi yaptim yine pozitif cikti bozuktur dedim dogruymus. Ama artimed test cok hassasmis deger iki bile olsa pozitif gosteriyor ondan yaniltiyor
Deli_hatun_7 Meli-sa bunda çok hayali bir çizgi var flaşla bakmayı denesene iki gün sonra tekrarla bide prodoctor erken gebelık testini dene yanıltma payı çok az
Bebegim3444 Meli-sa bi marka vardi pro biseyle basliyor ondan al bence onunla dene onda daha net cikar yada hic ugrasma direk kan ver.
Meli-sa Deli_hatun_7 evet çizgi çıktı ama artımed gibi belirgin çıkmadı silik bir şekilde çıktı yoksa görebiliyorum ben
Deli_hatun_7 Meli-sa iki gün sonra erken gebelik testıyle tekrarlayın bakalım rabbım gönlünüze göre versin 🤲🏻❤️