Zehraanuurrr Normal doğum yapanlar bi yardımcı olur musunuz? Lohusalığımın 15. Günü kanama oluyo biraz ve çok küçük parça geldi normal mi acaba ilk doğumum olduğu için bilmiyorum
Sadelim Zehraanuurrr çok normal 40 boyunca bazen az az leke gibi gelir bazen yoğun olabilir pıhtı gelmesi de normal merak etmeyin hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah 🌸
Zehraanuurrr __mom1 kan iki gündür kırmızı şekilde geliyor bi yerin kesilmiş gibi normal mi o renk gelmesi
__mom1 Zehraanuurrr olabilir ama anormal şekilde fazla ve yoğun değilse adet kanaması gibi olması normal
Cancan2 Canım ben sezeryan oldum 41 gün sürdü kanamam bazı günler leke tarzı bazı günler pıhtılı kan geliyordu hiç bitmeyecek sanıyordum
Zehraanuurrr Cancan2 böyle olması normal mi yani ilk doğum olduğu için bi şey bilmiyorum doğru düzgün
Zehraanuurrr __mom1 adet kanaması gibi az geliyor kan öyle çok yoğun değil. Parça gelmesi beni korkuttu sadece rahim yerleştiği için mi öyle gelir ki acaba
Nur-- Zehraanuurrr benden de küçük küçük gelmişti hatta sonra biraz büyük bir parça da geldi 15 günlükken falan korkup doktora gitmiştim normal demişti