1prensannesi2312 2424aa biz doğduk 9 aylık olduk bile darısı sizlere inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim ❤️
OznurSlmz1 Elfyns bizde Metehan düşünüyoruz. Görümcem duyunca o ne öyle nonoş ismi gibi diyip gülmüştü önce bunu unutmam lazım🙄😒
anapanda12 OznurSlmz1 kurban olsun o isme Türklerin atalarından biri benzettiği şeye bak alakası yok takma onu boş yapmış resmen
umranndmr Ben Uygar koymak istiyorum eşim Boran koymak istiyor arada bi Göktuğ ismine aklı kayıyor. Daha karar veremedik sanırım kura çekeceğiz 😂😂
Cilerarda Yaa bizimkide erkeğe benziyormuş tam göstermiyor kendini 🤭 ama ben Arca düşünüyorum erkek olursa
Yaman- Tugbi06 ilk oğlumun adı Yaman şimdi 23 haftalığız bir oğlum daha olucak Artun veya Uras koymayı istiyorum
tly-elmac Tugbi06 benim kızım olucak ama çocuk düşünmeye başladığımızda aybars ve kayra isimleri hoşumuza gitmişti ☺️
Aslii35 Ressammom 30 canımm sen kaç haftalıksın 🩵 Aren ismi böyle kulağa sakin uyumlu geliyor o kadar isim arasında en çok bana huzur veren isim buydu 🥰🥰
Ressammom Aslii35 kesinlikle banada sakin ve hoş geliyor🥰 Yanına başka isim baktım ama sanki tek daha güzel gibi 😄 şuan 16. Haftanınniçindeyim yolun başındayım diyebiliriz senin yaklaşmış Allah kolaylık versin 🩵
Slnrcn Tugbi06 ben Selim koydum oğlumun adını. Çok severek hem de 💙 doğru,sağlam, kusursuz demek. Adıyla büyüsün inşallah 🩵
Kirsehirli40 Slnrcn selimler nasıl oluyorlar Bende koymayı düşünüyorum da ? Yaramaz mi hareket li mi nasillar biraz bahsedermisiniz?💙💙💙