aslhnyz Kızlar çok görüyorum mide bulantısıyla ilgili başlık açan arkadaşları beni çok rahatlatan bir ilaç vardı naçizane sizlerle paylaşmak istedim belki faydası olur diye. Ben çok ağır geçirdim o dönemi hiçbir şey yiyemedim,en ufak bir kokudan rahatsızdım,sürekli kusuyordum midem boş olduğu için safra kusardım,boğazlarım yara olmuştu boş boş öğürmekten ve kan geliyordu boğazımdan artık değil yemek yemek bir şeyin adını duymaya bile tahammülüm yoktu anlayacağınız çok zor bir dönem atlattım 5.haftada başladı bulantılarım 6.haftanın sonunda kese görmek için doktora gittiğimde bu durumdan bahsettim inofolic kullanıyordum onu bıraktırdı bana Premesis Plus adında bir folik asit verdi bu ilacın içinde zencefil var günde iki kez içiyordum tabi ilaç içmek de ayrı bir eziyetti ama bu ilaç sayesinde bulantılarım yok denecek kadar azaldı yeyip içebildim tamamen kesilmesi 12.haftayı buldu ama çok rahatlattı beni sizler de doktorunuza “danışarak” bu ilaca başlayabilirsiniz sormadan alıp başlamayın tabi belki sizin durumunuza uygun değildir vebal altında kalmak istemem.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😊