doga21 Harvicell kasılmalar çok oluyor kızımda böyle birşey hatırlamıyorum oğlanda karnım patlayacakmış gibi geriliyor
Dduruu Ben de 25 + 2 deyim kasılmalar ve toplanmalar çok oluyor bebeğim de aşağıda yerleşmiş ben de biraz korkuyorum
Harvicell Cakiltasiii ben doktoruma söyledim olabilir 5 dk da bi olursa haberim olsun dedi ama artık hiç iş yapamaz oldum sürekli ağrı giriyor 😑
Ef1001 Haftada başladı toplanmalar sonra doktor kasılma bunlar dedi. 20.haftalarda da daha da arttı artık bel ağrısı falan da eşlik ediyor 23+5teyiz doktor en son düşük önleyici ilaç verdi ama tedirginim tabi 🥲
Hnd3535 Harvicell kasılma degilde adet sancısı gibi ağrı malesef var.. 23 haftalığım .. kasılam toparlanma var demştim kasıklarımda o bebek hareketleri dedi. Kasılma toparlanma göbek deliği cevresinde olurmus. Oralarda olmadığı sürece korkma dedi. Rahatladım
Harvicell Hnd3535 valla 2. Hamileliğim sanki ilk defa hamile kalmış gibiyim bi acemilik geliyor insana hatırlamıyorum ilk gebeliğimde nasıldı . Bizde de bebek kendini itiyor gibi ama taş gibi oluyor ve ağrı da oluyor
Humeyraa23 24 teyim ben bende de oluyor gerilme toparlanma karnımın etleri yırtılıyo sanki içerden. Yatağa yatarken de göbek deliği çevresinde değişik bir ağrı oluyor içten birşeyler çektiriyo gibi bu korkulacak bişi mi acaba bilen var mı yaşayan
Harvicell Humeyraa23 valla normal değil galiba en kısa zamanda doktora gitmeliyiz bence çünkü çok küçük haftadayız 😑