Afrodid Merhabalar 2 günlük tazecik anneyim. 34+2 de doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda solunum sıkıntısı nedeniyle yatıyor. Ben süt sağmakta zorluk yaşıyorum elektrikli süt sağma makinesiyle sağmaya çalışıyorum ikisinden de 1 cc anca çıkıyor. Nasıl süt sağabilirim yardımcı olur musunuz
kadertugrul7 Afrodid ben el pompası ile sagim yapardım büyük biberonla bir biberon dolardi ve sürekli dut hoşafı içerdim baya artırıyor sütü cok faydasini gördüm bunlari deneyebilirsiniz belki sizede faydasi olur yada yogun bakim unitelerindede sagma makinesi oluyor orda sagabilirsiniz geçmiş olsun rabbim hayırla sağlıkla evladiniza kavuştursun inşallah
1ErkekkAnnesii Afrodid canım bende 31. Haftam da doğum yapmıştım 38 gün kalmıştı oğlum küvezde ve hep sağdım sütümü sağmaktan asla vazgeçme az çıkması normal evde el pompalı almıştım ben öğle sağıyordum bebişin emmeye başladı mı inşallah sütün daha iyi gelecek şuan daha erken gittikçe artar inşallah süt yapan şeyler ye bol su iç hoşaf iç inşallah sağ sağlim kavuşursunuz
Ciftannis Afrodid daha çok erken sakın sagmaktan vazgeçme benim 5. Gün gelmişti sütüm ilk günlerde damla kadar gelmişti. 35 haftalık doğum yapmıştım. Sagdikca gelecek bol bol bebeğini düşün sev iyi olduğunu düşün üzme kendini. Ben tahin pekmez yediğimde çok gelirdi bol hoşaf iç su iç
Allissaras canım ev tipi mi kullanıyosun, sana tek tavsiyem hastane tipi kiralaman onlar acayip vakumluyor. sana bol bol süt bebegine de tez zamanda eve dönmesini diliyorum 🙏🏻