Busraa-aa Merhaba arkadaşlar rahim enfeksiyonu için maydanoz süt kürünün tarifini doğru şekilde bilen var mı ben biliyordum unuttum
Ayce09 Busraa-aa kızıma bununla hamile kaldım yada tesadüftü, 1 litre sütü kaynattım sonra maydonoz koydum bi legenin içine döktüm üzerine oturur pozisyonda biraz durdum etrafımı havluyla kapattım buharı gitmesin diye sonra ilişki olmuştu
Papatya_kokuyo5 Busraa-aa ben bu kürü hamile kalmak için kullandım canım 3 gece üst üste yaptım sıcakken oturdum 3 gece ilişki oldu bundan sonra hamile kaldım hatta ilk gece yaptım eşim işteydi sabahı affedersin altıma yapar şekilde akıntı gidiyordu resmen içimi temizledi
34feyza Ya benim annem yapmıştı bana sütü kaynattı içine bağ maydonoz koydu dayanabileceğim sıcaklıkta üstüne oturdum ama sütün içinde olmanız lazım
sevgi9654 Canim onu bilmiyorum ama bende hamileliğin ilk zamanlari enfeksiyon vardi annem suyun icinde taze nane yapragi koparip suda kaynatti sonra nane iliyinca ic camasirima koydum o sekilde beklettim. bana iyi gelmisti istersen dene