Patito__ Acemiiiii ben almadim ama 5-6 senedir takip ediyorum. Eger almak nasip olursa ordanda alabilirim memnuniyet yuksek
Minigiim-vebenn52 ⬆️⬆️⬆️ bende ordan almayı düşünüyorum bizzat yerine gidip bakmak daha iyi olacaktır ya
muhammedd ben aldım mağazadan 5 yıl oldu kullanıyorum komple set almıştım hatta beşik sallanmıyor diye aradım meğer altındaki suntası kırılmış gelip değiştirdiler hemen güzel bir mağaza çeşitte çok mağazada
nazli95 Biz aldık direk mağazasından. Henüz kullanamadık ama fiyatına göre gayet güzel geldi ve zamanında teslimat yaptılar
Patito__ Acemiiiii malzemeyi sorun suan zaten cogu yerde sunta agirlikli üretim var. Eski saglam essalari zor bulmak bulsakta iki kati olur.
nazli95 Acemiiiii çok kaliteli değil maalesef malzemesi. MDF değil her yeri. Ama dediğim gibi fiyatına göre gayet iyi.
Acemiiiii Patito__ evet aslında özel yaptırmak istiyorum ama o da en az iki üç kat pahalı olur tabi 🥹
Patito__ Acemiiiii aynen özel yapım pahali ama buraya sorun kac yil garantisi var ve malzemesi nedir Ona gore karar verirsiniz Az once biri yazmis bes denedir kullaniyormus sorun yokmuş.