Meralulker Hanımlar, Çamlıca Medipol’de doğum yapan var mı? Zeynep Elmalı hoca hakkında bilginiz var mı?
Mrlbrk Meralulker Bende kendisine yeni başladim 2 kere muayene oldum. Sezeryan icin gun belirledik ben sevdim kendisini
Zeynepgulguclu Meralulker ben henüz 29 haftalığım en başından beri yaptığım araştırmalar sonucu Zeynep hocaya gidiyorum. Henüz doğum hakkında bilgim yok fakat kendini çok soğukkanlı güven veren bir doktor.
Ozgebyr Meralulker ben orda doğum yaptım ama doktorum Hüsniye Sedef Binöz su 3 sene önce doğum yaptım şimdi ikinciye yine aynı yerde yapicam inşallah memnun kalmıştım çünkü
Kbat92 Meralulker ben 34. Haftamdayım. Memnunum. Bilgili ve ilgili. Güveniyorum kendisine. İnşallah herkes sağlıkla tamamlar
Bskndss Bende kendisine 36.haftamda başladım. Öneriler üzerine gittim. 3-5 güne kadar doğumum planlanacak. Enerjisiyle ilgili negatif bişy hissetmedim. İnşallah memnun kalırız süreçten.
Meralulker Bskndss İnşallah 😇 herkes memnun Zeynep hocadan ama hastane konusunda kötü yorumlar çok fazla kafam karıştı bu sebeple
Kbat92 Mrlbrk merhaba zorunlu mu isteğe bağlı mı sezaryen. Kendisinin yaklasımı nasıl bu konuda. Cunku ıkısı arasında fiyat farkı cok :(
Meralulker Zeynepgulguclu Yorumlar çok iyi. Ben de o sebeple gitmek istedim ama hastane yorumları biraz korkuttu beni