Deletedmom_103 semanurrrr_ 27de 1026 gramdı, sık idrara çıkma ve altıma kaçırma problemi yaşıyorum akxkakska
Buseceylan semanurrrr_ semanurrrr_ bugüm gittim 28+5 kilo 1600 gr boy 42 cm canım mide yanması yaşıyorum sadece toplam 4 kilo aldım hamileliğimin başından beri
zumrasmom1 semanurrrr_ tam aynı hafta aynı gundeyim.28+3 bebeğimde gelişim geriliği vardı geçen hafta 700 gram dediler. Bu hafta olcmediler gelişim geriliği olan bebeklere en az iki haftada bir kilo ölçümü yapıyorlarmış. Umarım büyümüştür minik kurabiyem
brkeisra Cimcime_anne 4.aya kadar hiç kilo almadım 5ten itibaren kilo almaya basladım diyebilirim. Allah’a şükür sağlıklıyız ikimizde. Zaten 5. Ayla beraber hızlı kilo almaya başlıyorsunuz. Endişelenmeyin hiç normal yemenize devam edin🌺
brkeisra Cimcime_anne Bebiş şuan çok küçük zaten yememezlik yapmayın yine de. Geçiyor o zamanlarda hemde su gibiii. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ebrugrgn 27+5 te 1320 gramdık . Nefesim daralıyor bu aralar . Mide yanması var . Onun dışında güzel gidiyor çok şükür
Slc Cimcime_anne üzülme çünkü bebek hemen belli olmaz düzenli dengeli beslen 4.aydan sona çok rahat edersin şeker faln da çıkmaz 3 ay fazla yemek yeme kus onmli değil bbek için diyetisyenim bana 3 ayda kilo verdirirdm Şinasi onmli dedi
Berna1365 24 25 hafta civarı kontrole gittiğimde 1100 gram dedi şimdi 29, hafta olduk gittiğimde yine aynı kiloyu söyledi sorduğumda cihaz net bir cevap vermez sorun yok dedi ama herşey yolunda mı bilmiyorum haftasına göre kilosu nasıl onu da bilmiyorum