Selcanunal2004 yusufalpmom yaa ne güzel Bizim ocak :) Ama nisan ayı bizim için anlamlı diye düşündüm Çok da duymadım bu ismi aslında :)
yorgunanne_ Rabbim nasip ederse inşallah Erva Lina koymayı düşünüyorum ama eşimde başka isimler söylüyor bakalım ne olacak nasipbinde hangi isim varsa o olur zaten
alinashikh _Abdullayeva5_ mən sizi anladım, ama digər insanlar yalnış anlaya bilər, ona görə ayrıseçkilik etməyək❤️
_Abdullayeva5_ alinashikh istəyən istədiyi kimi anliyir zaten can mən kiminsə fikrini dəyişə bilmərəm menim niyetim pis olmadigdan sonra insanlar düşündüyü şeyi deyir zaten demirler ki bəlkə pis niyyətlə demiyib yenədə çox sağol canım 🥰😊
esraabayar zf_2707 öykü Mira ismini çok beğeniyorum ama kızıma Melisa koycam inşallah siz beğenirsiniz belki başına öykü olabilr
minik-02 Asliigurbuz59 kızımın ismi Zeynep şimdi cinsiyet bilmiyorum kız olursa Duru çok istiyorum onun dışında Defne,Asya,Asel
ikizkizAnnesi5 Annesininsusami benim ikizlerimden ilk doganin ismida hafsa cok beyenerek koydum diyeri yüsra 🌸🌸