Gkhnm97 sen bebek istedigin icin hamile gibi hissetmen normal bende heray kendimi hamile hissederdim karnim agrisa acaba mi derdim bunlar psikolojik oluyor ama benden sana tavsiye ben adetim ucgun gecti cokta degil cubuk testte belli oldu ayrica kanda adet olmana daha 10gun bile olsa test yaptirdin kanda belli oluyor cunku eta hcg 0-10 arasi hamile degilsin bu deger ustune cikti an gebesin misel ben adet olmama 15 gun var daha hastayim gebe olup olmadimi bilmiyorum doktor bir ilaç verecek vermeden önce kan tahlil yapip ona gore ilaç veriyor ve doktor demiyorki sen daha gunun geçmemiş kanda belli olmaz diye oyuZden yok kimisinin kanda ilk belli olmamiş sonra çikmiş yanlis bilgi bunlar 7gun az bi zaman degil bizimde gec dollenme olmustu ama bu ay olmazsa cok uZulme rabbimin uygun gordugu bir zaman vardir hayirli saglikli evlat versin tez zamanda inşallah canim sen meryem surenide oku hatta fatimaanaeli otu var bunu gebe kalmak icinde okuyorlar dogumdada kolay gecmesi icin dua okuyup suyunu iciyorlar tam bilgi sahibi degilim ama netten arastirma yapabilirsin kuZm uzulme olurmu