Alparslanveannesi27 Telefonla eltimle ilgili tartışırken vajinaya dehşet bir sancı gir dakikalarca geçmedi sancı ağlattı beni o derece dünde çamaşırıma kahverengi leke gelmişti zaten doktora gitmelimiyim bişey olmuş mudur😣😣
sozer1 Alparslanveannesi27 bence gidin leke gelmiş sonuçta bu haftalarda önemli özelse doktorunuz arayın önce sorun devletse bence bir an önce gidin o sancı banada giriyor birden keskin ama geçiyor akıntı leke falan olmuyor hiç
Avril Alparslanveannesi27 hem leke hem sancı diyorsunuz ben olsam uçarak çıkmıştım evden çoktan gidin tabii ki
Ebus2045 Alparslanveannesi27 son haftalarda her türlü leke önemli canım hemen doktorunla iletişime gec
Alparslanveannesi27 Avril leke gece geldi belim zaten sancıyordu telefonda tartışırken vajinaya birden saplandı şimdi biraz azaldı
Alparslanveannesi27 Ebus2045 bu olayın üstüne duş aldım kanlı idrar yaptım doğumhaneye gittim vajinal muayene nst ve bebeğe baktılar nişanım bozulmuş 1 haftaya kadar doğum olabilir dedi
nefessmommm Alparslanveannesi27 kahverengi leke demişsiniz acaba nişan mıydı gelen Sümüksü yapıda mıydı? Ilık bir duş alın bence eğer sancınız geçmezse öyle doktorunuzla görüşün hem doğum başlıyorsa sancının bir kısmını evde çekmek bana daha mantıklı geliyor
Alparslanveannesi27 nefessmommm duş aldım kanlı idrar yaptım doktoru aradım doğumhaneye çıktım çatala çıktım muayene ettiler nst ve ultrasonla da baktılar nişanım bozulmuş öyle dedi siz siz olun bu haftalar stres yapmayın bu arada Çatala çıktıktan sonra kanamam var