Bustagur Vücudunuz ne zaman ödem yaptı. Olmama ihtimali de var mı ? 34. Haftadayım kilo dışında ellerim ayaklarım da ekstra bi şişiklik olmadı henüz. Son ayda mı oluyor
Albertos Bustagur ben 33 haftalığım elim yüzüm ayaklarım şiş geriliyorum çok fena dikkatte ediyorum ama oluyor işte 🙄
Mv00 Bustagur galiba suyun dengesini iyi tutarsak tuzluyu abartmazsak ödem olmadan da atlatabiliriz inşallah 😊 33+3 üz olmadı ödem bende de
Mervekaya Bustagur 30. Haftadayım. Sadece ayak.bileklerim.sisiyor su an. Oturarak çalıştığım için o da. Yedigine içtiğine dikkat ediyirsan odem olmamasi normal. Ne guzel iste böyle dwvam et
Bustagur Mervekaya yediklerime hiç dikkat etmiyorum aslında. Yemem gerekenleri de yiyorum ama abur cuburu da çok kaçırıyorum 😕
Agg0207 Aaa 39. Haftadaym odemim yok hic ama bi ara olmustu bende cok az yuruyus yaptim bol su kivi ananas nar odem icin cok iyi geliyor
Mervekaya Bustagur masallah o zaman canim bunyen kaldiriyor demekki. Yine de tedbirli git. Biraz tuzluyu azalt
BusraEda Bustagur valla son 3 gndür sabahları geceleri siliyorum sadece. 33 teyim daha. Su az içiyorum ondan olabilir belkide. Özellikle burnum tokmak gibi oluyor 🤡
ozgeya Bustagur ben doğum yapana kadar hiç ödemim olmadı,hiçbir yerim şişmedi.yediklerine dikkat edince olmayabiliyor yani.