OnlyBaby Günüme geldim kızlar olmam lazımdı 18. Gün beta verdim negatif çıkmıştı ben duphaston, coraspin bırakmıştım negatif görünce ondan mı olamıyorum acaba, birde söktürücü için soğan suyu mu yapsam? Doğal ne yapabilirim?
Gulsum2019 OnlyBaby soğan kürü çok işe yarıyor adet söktürmede oradaki iltihap küçük kistler vs varsa eritiyor düzenli kullanımda
momqq Ben soğan kürüyle hamile kaldım 3 senedir bekliyodum hiç bi skıntı yokken olmuyodu soğan suyu yaptm düzenli o ay hamile olduğumu öğrendim insAlah gönlüne göre olur seninde ☺️
Gulsum2019 momqq ben de aynı şekilde soğan kürü ile hamile kalmıştım 4 yıl önce kistlerim vardı tamamen yok etti o ay hamile kalmıştım çevremde bu durumda kim varsa tavsiye ediyorum
emir_01 momqq benim bugun adetim bitti bende baslamayi dusunuyorum adet bitiminden sonra kac gun icmek gerekli acaba bide adetim bitti ama. tekrardan kanama falan yaomaz demi
babymomyy Gulsum2019 pcos var bende de soğan kürünü nasıl hazırladınız ne sıklıkla günün hangi vakti tükettiniz anlatır mısınız