xbebegimx Kizlar sabh acilde tahlil verdim ama alt ast flan normal cikmis dedi doktor , bu test yeterlli mi ki kolestz olsa cikar miydi, once ellerimde kizariklk yanma kasinmayla basladi smdi bacaklarm ayaklarm kasiniyor insallah kolestz degildr😥😥
melekmommm xbebegimx bende iki haftadır aynıyım 34 de başladı değerlerim normal çıktı önce parmaklarım araları kızardı döktü kaşımaktan şimdi kollarım bacaklarım kaşımak istemiyorum ama elimde değil
hilalaktascelik xbebegimx Ben şimdi 34. Haftadayım 30. Hafta civarında başladı elimde kaşıntı ve pul pul oluyordu alt ast temiz çıkınca başka test yaptırmadım kısa bir süre sonra geçti
Mucizemgeldi Canım biz seninle süreci aynı götürüyoruz bende de kaşıntı var gitmedim henüz doktora ekstra erken doğum riskim de var sancı var bebek makat gelişi
xbebegimx Mucizemgeldi tek farkimiz benimki bas gelis ya gercekten her gun bi guncelleme geliyor senin kasinti nerde oluyor
xbebegimx melekmommm aynen benim de ya sizinde mi degerler normal cikti, aclik safra asidi testi varmis bir de onu mu yaptirmak lasim acaba digerleri norml cikmis
melekmommm xbebegimx bana onada baktılar sanki ya çünkü ultrasona alıp safra yollarıma filanda baktılar herşey normal dediler. Ben acilden gittim bir saatte herşeyime baktılar
xbebegimx melekmommm bnde acile gttim ama ultrasndan bakmadilar cuma randevum var doktora bir soruym , alt ast normal ama sdece ona mi bakilarak karar verilir mi bilmiyorum 😥
melekmommm xbebegimx korkma inşallah bişey yoktur çok okudum son ayda kaşıntı çok oluyormuş sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Elahh14 Haftamda aynı dert bendede oldu benim göğüslerim çok fazla kaşındı ve kıpkırmızı oldu ve kabardı doktora gittim alerji olmuş alerji kremi verdi o iyi geldi birde zeytinyağlı sabunla yıka dedi ebe oda çok rahatlattı beni
xbebegimx hilalaktascelik ay insallah benim de gecer el parmaklarm ust kol bacaklar fena kasiniyor bnm de alt ast temiz de bir de safra asidi testi varmis sanirim