18 eylül günü sabah 9da planlı sezeryana girdim bebeğim makat gelişli olduğu için hastaneye 8.30da giriş yaptım odama yerleştim soyundum ameliyathaneye götürüldüm anestezi doktorum geldi masaya oturdum ama bacaklarım titremeye başladı heyecandan ilkkez ameliyat oldum tansiyonum düştü bu yüzden. Sonra beni sakinleştirdiler. bana derin bi nefes al dedi ve ben iğneyi hissetmedim bile inanın damar yolu açtırmak daha zor kesinlikle çok acıyor diyenlere kulak asmayın. Ayak uçlarımdan bi ısınma geldi masaya uzandım sonta takıldı hiç hissetmedim bunu hissetmediysem ameliyatımda kolay geçer dedim kendi kendime ama heyecandan tansiyonum düştüğü için o ara midem bulandı bana demişlerdi zaten bulanırsa söyle diye sakinleştirici verdiler başımda 1 tane hemşire hep vardı benimle konuşup beni sakinleştiren. O arada doktorum geldi selamlaştık başımdaki hemşire bana merak etme ben sana söyleyecem ameliyat başlayınca dedi ama o esnada beni çekiştiriyorlardı dedim ben biliyorum çoktan başladılar öyle abartılacak çekiştirmeler falan olmadı bende 9.26 geçe bebeğimin sesini duydum o ana kadar olan heyecan stres bi anda kendini rahatlamaya bıraktı bebeğimin ciğerine su kaçtığı için şu an küvezde kendisi ben o an bunu bilmediğim için tabi ameliyat devam ederken sabırsızlandım bi an önce bitmesi için gözledim diyebilirim ameliyat sonrasında odaya alındım karnıma masaj yapıldı bastırıldı da canım yandı mı maalesef soluğum kesildi ama bi kereye mahsus oldu bu yüzden de ilk 2 gün sürekli pıhtı şeklinde kanamam oldu ilk günden bu yana rahat yürüyorum ben bugün çok daha iyiyim diyebilirim kendim tuvalete gidiyorum giyiniyorum korktuğum hiç bişi olmadı şükür spinal sonrası bel ağrısı ve baş ağrısıda olmadı bende ebem sağolsun beni bu konuda çok güzel yönlendirdi 3 lt su içtim bişeyler yiyip içmeye başlayınca ve sağa sola çok fazla başımı oynatmadım ilk gün bu yüzden de sorun olmadı sanırım uzun oldu biraz hakkınızı helal edin merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz🥰🥰