Ayselina6 Kızlar selam😍 Islak mendiller de indirim gördüm bir bakayım istedim ama bir sürü marka var uni baby çok pahalı geldi açıkçası. Sizler hangi marka aldınız? Almayı düşünüyorsunuz?☺️
Zehrabal1 Ayselina6 ben 12 sleepy zeytin yağlı 24 tane de pure baby yeni doğan aldım . Bunlar bı müddet götüreceğini düşünüyorum . Yani zaten ıslak mendil heryerinde kullanılıyor . Ağzına ellerine totosuna o yüzden marka farketmeden al
Melike_sevgi Ayselina6 baby turco aldım 12 Li indirimden kullanmadım daha ama pure care de güzel diyen var bakalım bende kullandıkça alacağım
mugeb123 Gldekpnci ya ben sanırım yanlış aldım uni baby aldım toplu ama turuncu paketi aile yazıo üstünde yeni doğana kullanamaz mıyım 😞🫣
Kbrtncy44 Unibaby ı ilk çocuğumda çok severek kullanmıştim şimdi de 3lü 2 tane aldım yine seversem çoklu paket alırım. Bi anda 10lu 12li almana gerek yok
neanladinyurdagull Ayselina6 baby turco doğadan kullandım İlk gebeliğimde 3 yaşına girdi oğlum hâlâ baby turco kullaniyoruz şuan 31 haftalık hamileyim yine baby turco doğadan stokladim.Bezide aynı şekilde baby turco doğadan çok memnunuz
Aysenurcineli mugeb123 bende ondan almıştım ama yorumlarda yeni dogana kullandıklarını memnun olduklarını yazmışlar sıkıntı olmaz sanırım
Hil7889 Sleepy bionatural aldım yenidoğan ekşi ekşi kokuyo 😂 molfix izotonik sulu sarı paketini aldım indirimden yakalayıp en azından ekşi kokmuyor 🤭 molfix tavsiye ederim
Merve171214 Ayselina6 oğlumda doğduğundan beri sleppy bionatural kullanıyorum hem kalın hem kokusu çok güzel baya gidiyor tek mendil yeterli oluyor şuan kızıma da aynısını stokluyorum
EbruBoluKaya Unibaby yenidoğan aldım 24 lü. Ekstradan temizleme pamuğu aldım ilk zamanlar onu kullanmayı düşünüyorum
Merve_vrl Ayselina6 Aleyküm selam 😌 Ben organik içerikli olmasını istediğim için bebeland marka ıslak mendil tercih ettim. “Mühendisin oğlu ” var Instagram’da onu takip ederseniz doğal ve organik içerikli ıslak mendil,şampuan vb ürünleri görebilirsiniz 🥰
Birbahargunu Ayselina6 e bebekten baby me aldım ıslak mendili ve temizleme pamuğu çoğunlukla pamuk ıslatıp kullanacağım
Kbrnrmrt Ayselina6 Bebeğim 2 yaşına girecek hala bebek temizleme pamuğu kullanıyorum. Suyla ıslatıyorum çok kullanışlı tertemiz
Sibel01ezgi Ayselina6 sleppy yenidogan aldim kizimda kulanmisyim simdi oglumada aldim .indirmde ama purebaby de almistim kizima gunluk icin bence ama purebaby yenidoganini ovuyolar uygunda