Daisy0000 Slnaycn Hep fenomenler reklamını yapıyor ,o yüzden sanki güvenilir değilmiş gibi hissediyorum
Rumuz5838 Slnaycn ben kullandm yan etki yaptı kızıma panik atak tuttu nefes alamadı . belki benm kızın bünyesinden dolayıdır bilemiyorm daha da vermedim çöpe gitti
merincek Kidsini değilde direk kozalak macununu kullanıyorum. 4 yaşındaki kızıma bence çok etkili kreş hastalıklarının çoğunu kolay atlattık sayesinde
Slnaycn merincek bende sabah kozalak macunu sipariş verdim öksürüyor baya okuldan sebep.. bir de karadut özü aldım onu çok seviyorum normalde ama kids sorayim dedim sizlere de
ezgi-esk Lütfen böyle şeyler kullanmayın, yazın google a şikayet vara bakın her şey ortada. Ayrıca fenomenlerin tanıttığı hiçbir şeye güvenmeyin
Slnaycn ezgi-esk teşekkürler canım yok sık hastalanmaz ama iştahsızlık var kan ilacı balık yağı kullanıyorum ama merak ettim fazlaca paylaşan olunca 😌 hiperaktivite veya hormon bozukluğuna sebep olduğu söyleniyor bende araştırdım buraya da sormak istedim
ezgi-esk Sık hasta olan bir çocuksa Umca Damla kullanın hastalığı ciğere inmeden önler veya hafifletir.