2cucukannesi CİNSİYET BELLİ OLURMU SİZCE ? 13 HAFTALİK GİTTİM DOKTOR 12+6 DEDİ BELLİ DEGİL DEDİ SİZCE BELLİ OLURMU ÖZELE GİTSEM YADA ANLAYAN BİRİ YARDİMCİ OLABİLİRMİ ? 🙈😍😍
Seymanurrr06 2cucukannesi özel söylüyor en kötü bir tahminde bulunuyor bana 12+5 Te erkek dedi bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra bakalım ne olacak 🤩
2cucukannesi Seymanurrr06 hayırlı olsun sağlıklı olsun kolay doğumun olsun insALLAH bbenim 1 kızım var. Bunuda net degil kiz gibi dedi sağlık olsun tabi gönlüm erkekten de yana ama kizda olur herşey Allah’tan 🙈😍
2cucukannesi Yaseminduygulu devlete gittim teleffondan cekime izin verdi ondasa net değil diye kucugu yukledim buyuk olani ekliyorum hemen
Filizsz 2cucukannesi aynı duyguları yasiyoruz cnm benimde kızım var 14 haftamdayim kıza benziyor dedi ama inansm gelmiyo sanki icimde erkek hissi var ama yanilma olurmu erken diye bilemedim nasip kismet insan olmayani istiyor ins gönlümüzdekinin sevincini yasatsin rabbim 😇
2cucukannesi Filizsz aminnn aminnn Çin takvimi vs den baktim erkek çıkıyor burdada erkek dediler ama insALLAH öyle olur ama basta saglikli olsun çünkü cok zor bi hamilelik geciriyorm su 23 haftada 7 kilo verdim kusmaktan yiyip icemiyorum hicbisey 🥲😪😪