Yassmiinn Allahın izniyle bir oğlum olacak inşallah eşim kayınbabamın adını koymak istiyor bende kırmak istemiyorum ama çocuğuma daha rahat seslene bilmek sevmek adına ek isim düşünüyorum ENVER ismi yanına uyumlu öneriler bekliyorum 🥰🥹
Yusraklnc_ Yassmiinn Benimde eşim oğlumuza babasının adını koymak istedi canım bende tek isim çekinirim diye bir isim daha istedim Kayınbabamın ismi Cemil bizde yanına Asaf koyduk Cemil Asaf oldu bende sende Enver yanına Yağız güzel durdu sanki öncelikle sağlıklı olması tabi allah gönlüne göre versin kuzum🙏🏻🤍
Yassmiinn Benim aklımda olanları söyleyim ona göre yardımcı da olabilirsiniz Enver Buğra Enver Talha Enver Yağız Enver Asaf
denizalismom Enver asaf 👍 Aslan,atlas, aybars, deniz , yiğit , yağız , göktürk, Atahan, Tuna, Alperen
Serendipity16 Ege,efe gibi isimler yakışabilir isim iyice uzun olmasın diye bence kısa isimler koyun soyadınız da uzunsa ileride sınavlar da falan çocuğa zorluk olur
Yassmiinn Yusraklnc_ amin inşallah Allah razı olsun rabbim hepsini adıyla sağ sağlim büyümesini nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻 yağız benimde çok hoşuma gidiyor gerçekten
nevzatbaskomser Yassmiinn Enver Barış da güzel. Enveri ilk isim olarak koyun. E. Barış yazacak çünkü okulda falan. İkinci isim kullanılır genelde