Pozitif ve aniden gelişen sezeryan doğumum 🤣🤣
Pazartesi gecesi ağrım olduğu için hastaneye gittik eşimle ultrason alttan muayene sonrada nst bağlandı makinede ağrım çok cikti serumla rahatlatmaya çalıştılar beni sonra bir nst daha ama değişen bişey olmadı bende yatışım yapıldı bi yatirakim seni takip edelim dediler bende yatacam dogurmayacam sandım eşime de dedim sadece kontrol amaçlı yatacakmisim 🤣🤣adamda üzüldü çünkü dogurcagimdan çok emindi dogurda sevelim artık diyip duruyordu 🤣🤣 sonra yatışim yapıldı imzalar atıldı yukarıya çıktık çıkmamla beraber odaya geçtim aniden hemen soyun dediler bana dedim noluoorr 😄 dedim hani sadece kontrol yapılacaktı sen buraya yatmayami geldin demezler mi 🙃🙄 telaşla soyundum giyindim önlüğümü neye uğradığımı şaşırdım eşimi aradım dedim gitme doğuruyorum yoldan dönmüş ameliyata alıyorlar eve gitti eşyaları almış gecenin 3 nde sonrada annemi falan gece gece aksiyona doyduk 😂😂 sonra ameliyata götürdüler buz gibi bir ortam dondum belden uyutmak istedi doktor ben kabul etmedim baya ısrar etti anlattı iyi kötü yanlarını ben hala da yok dedim uyutun beni panik olurum dedim tm dediler sonrada bi iğne ve havayla dünyadan kopmusum 😍ama uyandığımda ki o acı inanılmazdı yalana gerek yok öldüm sandım çok canım yandı ve üşüyordum titreme de var hemşire geldi karnıma baya bastırdı ben tabi çığlık çığlığa inlettim ortalığı dayanman lzm diyor ama olmuyor 🙄 biraz daha ayıldım beni odaya getirdiler ta dışarda oglumun sesini duydum çok güzel Bi duyguydu açım çoktu ama onu görünce sesini duyunca hepsi geçti gitti inanın değiyor onların kokusunua varlığına ❤️ bugün üçüncü günüm yeni yeni kendime geliyorum sütüm yeni gelmeye başladı zor geldi biraz duş aldım sıcak suda etkili oldu süt inmesi için ve korsemi taktım aşırı rahat ettirdi beni karnımda indi yavaş yavaş iyileşmeye çalışıyorum bol su içiyorum süt için ve ödem için bide hellva içimde helvacı helva şarkısı bana yazıldı sanki süt olsn die 😂😂😁 tüm anneler sağlıkla alsin bebeklerini kucaklarına biraz uzun oldu ama kusura bakmayın 🌼