Simge_celen_ozyildiz_ Elenora ben boğa eşim oğlak 🥰 inatlaşma sevgili evresinde çok vardı evlenince hepsi bitti çok şükür ❤️
leylaaa1268 Nazlimom bende terazi burcuyum, tam olarak nasıl birisiniz? benim burçtan olan insanları hep merak ederim🤝😁😁
AsyaCngz55 Elenora ben boğa eşim terazi. Tam denk gelmişiz bence o işleri hep erteler ben her detayı önceden düşünürüm onu hızlandırırım. Ben fevriyim o sakin sabırlı. Ben her şeyi çok ince düşünürüm o daha yüzeyseldir 😅 yuvarlanıp gidiyoruz işte
Melike_02 Elenora eşim akrep ben Koç burcuyum aslında çok ters burçlar ama maşallah çok uyumluyuz 😍❤️
Zeyzey4548 Melike_02 Melike_02 O kadar gönderi okudum benim gibi koç burcu olup da eşi akrep bi sizi bulabildim. Yaş farkınız kaç
Ezgi87 Elenora Ben== Kova Eşim==Aslan Oğluşumuz da ==Aslan oldu🤗🤗 Kaldım Aslanlar arasında 🤣🤣 Eşimle şükür iyi anlaşırız Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın
Bircanm Elenora valla akrep gibi sokuyorsun der eşim bazen ama ben sessiz sakin duran birisiyim (damarıma basmadığı sürece) yoksa melek gibi kadınım 😈 benim gibi bir eş nasip etmiş sana oturda dua et diyorum bende 🤣😅
karaguzelirem_ Ben Balık eşim Akrep burcu ben tabiki ondan daha duygusalım genel anlamda ama o daha gerçekçi ve daha yakındır ben o kadar değilim soğukkanlıyım biraz 😂