Bulbulyuvasi Elenora hahahahs ben mi hiç yapmam (aksam gelsin de bir tokat delisi yapayım.) neden bildirim gelmiyor modum ya bak şimdi benim de modum düştü
GulserenKY Aicsnpj4 Ah sonunda kova kadını ve aslan erkeği evliliği gördüm o madara mesajdan sonra 😂 Hiç yok sanmıştım. Bizde kova ve aslan var. Eşim para harcamayı daha çok sever ben birikimciyim. Para konusunda biraz tersiz. Onun dışında pek bi sorun yok gibi
4207smyy_-_ fizikcianne yalnız değilsin ben ikizler eşim balık ve anlasabildigimiz tek ortak yönümüz bile yok ne yazikki 😀
Elenora Bulbulyuvasi günecellenecek sorun giderilmesi için bildirdik bana da gelmiyor 🥹 biraz sabretmeliyiz 🥰
Bgm_i Elenora ben terazi ⚖️ , eşim oğlak 🐐 Genel olarak uyumluyuzdur, evimizde ses yükselmesinden hoşlanmadığımız için ikimizde alttan almayı severiz. 🙏
nurcakar03 Elenora ben terazi o aslan didişe didişe anlaşıyoruz ama anlaşıyoruz özellikle ben hava grubu o ateş grubu olunca hava ateşi harlar 😄😂
RSRS57 Elenora Salam Mən Yay Kocam Oğlak YAXŞI ANLAŞIRIQ BAZAN OLUYO ODA ANLAŞILMAMAZLIKDAN İRELİ GELİR AMMA SONUNDA YOLUNA KOYUYORUZ AMMA ÇOX TƏRSDİR SORADAN ZORLA YOLA GƏLİYO😂
Ozlem2505 Elenora ben aslan eşim akrep genelde iyi anlaşıyoruz ben detaycıyımdır eşim daha rahat. benim dediğim olduğu sürece sıkıntı yok 😂😂
RSRS57 Amma sonunda iyi xasiyyetli huyu güzel bal peteyimdir🥰🥰💙💙RƏBBİM BÜTÜN KOCALARI KORUSUN İÇİNDƏDƏ BƏNİMKİNİ İNŞALLAH AMİN🤲🤲🤲🤲
Bircanm Elenora ben akrep eşim terazi çokkk zıt kutuplarız 😂😅 ama Allaha şükür 3. Senemizdeyiz nasıl bu zamana kadar geldik bende şaşkınım 🤣