Cansel76 sebzelerden patates havuç ve bezelye yasak diger sebzeleri yiyebilirsin, et balık tavuk yiyebilirsin bol salata ile. Ogunlerinde salatayı yoğurdu eksik etme. Çorbaların sehriyesiz unsuz yap. Makarna ekmek pirinç kek poğaça vs bunlar da yasak. Ama çok canın isterse tam buğday makarna yiyebilirsin az porsiyon olarak. Ve yediğin ekmeğin %100 tam buğday unundan yapıldığına emin ol.ben ilk baslarda marketlerdeki paketli tam bugdaydan çavdar ekmeklerinden alıyordum içindekileri bir okudum %13 çavdar yazıyordu geri kalanı yine beyaz un🤦 İstanbuldaysan eğer halk ekmeğin tam buğday ekmeği %100 tam buğday, onu yiyebilirsin Ogunlerinde bir dilim olarak. Aç kalmamaya çalış sabah öğle akşam ogunlerinden 1-1,5saat sonra ara öğün yap fındık badem ye kefirle ayran tuket. Meyve yemek istiyorsan karpuz üzüm incir bunlar fazla şeker içeriyor tadimlik ye çok canın çekerse.diğer meyveleri yersen bir taneyi gecmesin ve tarcinlayip yanında mutlaka yoğurt veya kefir iç bunlar şekerin yükselmesini engelleyen şeyler. Yani aklıma bunlar geliyor şuan