Elenora Pamuk en son Zara aşeriyorum dedim kocama 🤣🤣🤣 sanırım en saçma şey ama ne yapalım değerlendiriyorum bu günleri 🙈
Evremoz Pamuk bizimki kendi aşeriyor ,sonra bana gösteriyor canin çekti mi diye soruyor ,yok diyorum ,bak çektiyse söyle diye zorluyor sonra oturup yiyoruz. Sorsan ben aşerdim.
Ecrininannesi_ Evremoz kendı kocamı gördüm resmen aynen valla kendı her gördüğünü ben ıstıyormuşum gıbı yedırıyor tabı o sıra kendi de faydalanıyor 😅
Sinemgndg Pamuk tulumba istemişti gece 12 de canım araya araya 1 saatte zor bulmuş oturduk yedik gecenin 1 de kocamla 😂
Rabiaeso Pamuk dün gece acıktım bildiğin yemek saatim gelmiş gibi dedim eşime makarna yapayım yok dedi ağır olur şimdi karbonhidrat sonra düşündüm düşündüm hamburger söyleyim o zaman dedim tamam olur dedi😂 yani çok mantıklı bir çiftiz hamburger ağır değil karbonhidrat değil gibi 😅 oturdum yedim çocuk açıktı napim🤪🤷🏻♀️
Mucizem24 mombarbie_ kesinlikle katılıyorum 40 yıl havuc yemesem aklıma gelmez dün akşam canım havuc tarator çekti bol yoğurtlu😋 bebeğim erkek 💙sizin bebişi cinsiyet ne?😊