Nursumeyye5 Özele de gittim devlete de ama bir türlü istediğim gibi güler yüzlü bi doktor bulamadım hamile olunca insan psikolojik olarak ta doktor iyi gelsin istiyor bundan dolayı doktor önerileri istiyorum devlet özel fark etmez ikisi de olur 🫶🏻
serapbttl Nursumeyye5 Çiğli ekol sadık sözdinler ve irfan Özer oldukça güler yüzlülerdir 2 sene önce oğluma hamileyken 33 haftalık olarak gittim irfan hocaya sanki uzun süredir hastasi gibiydim doğumumu da kendisi yaptırdı. Şimdi yine doğum için son haftalarda gideceğim hangisi olursa artık 🤗
gamzecgr Nursumeyye5 buca da Tahir Özgüder kesinlikle acayip pozitif güleryüzlü sıcakkanlı şakacı biri ve insani gereksiz korkutan doktorlardan değil.Çınarlı hastanesinin sahibi zaten muayanehanesi Şirinyerde yorumlarını bir okuyun muayne ücreti 800 lira
Susu21 Nursumeyye5 sada hastanesi cavit mete Tarcan. Hayatımda gördüğüm en ilgili en pozitif doktor diyebilirim
Edaa3595 Nursumeyye5 egepole gidiyorum doktorum Cemil Kaymaz 2. Gebeliğim başka doktora gitmeyi hiç düşünmedim ilgi alakası seviyorum tavsiye ederim 🙏
Djfjdkkd Çiğli Araştırma hastanesinde kadın doktorlar çok iyi güler yüzlü ve ilgililer herkesin tavsiyesi üzerine gittim Bende memnun kaldım gerçekten söyledikleri gibi iyiler
Nursumeyye5 Djfjdkkd Evet çiğliyi çokk duydum ama bi yakınım doğum yapıp memnun kalmadığını söyledi nedense ama genel olarak gidenler memnun herkes memnunsa neden gitmeyeyim diyorum ben de🤷🏼♀️
Nursumeyye5 serapbttl Peki doğum fiyatları nedir canım ben özel e kontrole gidince sordum 23 bin den bahsediyorlar
Vandb Nursumeyye5 Ben Menemen devlete gidiyorum emre canverenler doktorum 4 sene önce ilk oğlumu can hastanesinde onunla yaptım. Tek doktor ona gittim ve onla devam ettim. Hamile kaldığımı öğrenince hemen yazdım menemendeyim dedi oraya gittim hastane hakkında hiçbir fikrim yok doğum nasıl olur hiç bilmiyorum ama şimdi yine onda muayne oluyorum
serapbttl Nursumeyye5 bir bilgim yok açıkçası bende gidince öğreneceğim başka şehirde yaşıyorum doğum için son zaman gidiyorum o zaman öğreneceğim mecbur 😔
Naniklininik Nursumeyye5 hangisi 23 dedi acaba ben de araştırıyorum ama erkenden paket şeklinde almak istiyorum
papatya-0 Edaa3595 merhaba normal muayenede renkli görebiliyor musunuz acaba bebegi ve olcumleri yapiildiktan sonra yapilirken filan bebeginizi gosteriyor mu bak oynuyor ediyor diye 🙏
Nursumeyye5 Vandb Ben de ona gidiyorum ama ayriyeten gittiğim bi klinik te var ama Emre bey bilmiyorum yani 5 dk da bakılıp çıkıyoruz çok bi ilgili gelmiyor bana
Vandb Nursumeyye5 genel tavrı bu şekilde ama özeldeykende çok detaya girmezdi bilgilendirme yapar geçer sorduklarınıza cevap verir. Yani ben öyle çok gülsün ilgi alakalı olsun derdinde değildim beni rahatlatsın gereksiz evhama sokmasın istedim ondaki o rahat tavırda benim hoşuma gitmişti sanırım o yüzden onda devam ediyorum. Bitane boş gebelik geçti başımdan o sırada ekol deki Sadık beye gitmiştim o da tam tersi çok güleryüzlü falan ama banada o aşırı geldi ne bileyim herkesin farklı tabi bakış açısı
BirVeraAnnesi35 Nursumeyye5 çok dr değiştirmiş biri olarak en son Ekol de karar kıldım İrfan beye gittim eşimin de benimde ilgisi alakası tavrı çok hoşumuza gitti tavsiye ederim
Nursumeyye5 Vandb tabiki orası öyle ama insan ilk hamileliğin de acemi oluyo ne soracağını bilemez oluyor ekstra hassas bi dönem karşında ki doktor da aşırı rahat olunca insan acaba diyor
Susu21 Nursumeyye5 460 tl muayene ücreti tahlilleri şeker yüklenmesini devlette yaptırıp sonuçları mete beye verebiliyorsunuz. O size istediklerini yazıyor zaten 10 gün içinde 2. Muayene ücretsiz oluyor . Ama kesinlikle memnun kalırsınız çok anlayışlı tatlı dilli bir doktor. Kime onersem iyki dedi mete bey için
Susu21 Nursumeyye5 emre beye de gitmiş biri olarak söylüyorum bence devlet hastanesinden kendisi asla memnun değil buda hastalarına yansıyor. Normalde internetteki videolarında olan enerjisinin 10 da 1 yok şuan. Hepsini geçtim ultrason cihazı bile daha eski olduğu için normalden daha geriden geliyor . Emre bey iyi bir doktor ama hastane başlı başına berbat
Nursumeyye5 Susu21 kesinlikle gidicem çok teşekkür ediyorum detaylı anlattığınız için Sada hastanesine çok yakın oturuyorum zaten 😌ikili üçlü testlerimin detaylı ultrason hariç ikisini de devlette yaptırmayı tercih ettim onları alıp gidicem.