Sinem9555 Kızlar şeker yükleme testinden sonra sonuç 200 çıktı ve doktor kesinlikle karbonhidrat ı kesmemi önerdi ama o olmadan da doyamıyorum önerisi olan var mııı 😭
irem10 Sinem9555 valla bacım doyman önemli değil 200 yüksek çıkmış bebeğine zarar onu aklına getir ve yeme, bol bol salata tüket salata doyuruyor
Melike_sevgi Sinem9555 sadece karbonhidrat değil karpuz üzüm tarzı meyveler de çok etkiliyor bence dikkat edin yoksa erken doğum riski oluşur ve bebek sağlıksız kilo alır
Asel-2023 Sinem9555 ahhh ahhh yarama tuz basma olmuyor valla doyulmuyor çavdar ekmeği birazcik kurtarıcı oluyor beni de zorlayan malesef meyve Allah im 34 haftalık olduk ama hep açım
aslanprenses_ Sinem9555 bir dilim tam buğday ekmeği ye kahvaltılarda. Gerçi ben de bu ara doymuyorum bir buçuk dilime çıkardım 🙄 insan yavrusu için masadan tam doymadan kalkıyor. Başka hiç hamur işi tüketmiyorum. Max. Bir yarım lahmacun filan 🙄
Hsrt80 3gundur yatıyorum hastenede 27.3 ikizlere hamelileyim diyet uygulayın vallah hastenede yatmak hiç iyi değil helede hamileyken