OgretmenEva Tugceibo hayırlı olsun 😊 doktora gitmeden önce 2 günde bir kan verip 2 kat olup olmadığına bakın
ebrarmom08 Tugceibo yok canm yuksek felan degil kisiden kisiye degisyo bu deger benim 2 gun gckmeyle 730 ckmisti .
Tugceibo Evinaram teşekkürler aniden yükselirse de sorun oluyomuş o yüzden merak ettim doktora daha gitmedim. Bekliyorum
misiszachk Tugceibo benim 4 haftalık iken 15.000e yakın çıkmıştı bende yüksek olduğu iÇin çok korkmuştum ama herkesin o internette yazan değerler arasında olacak diye bir kaide yok dedi doktor. hiç endişe etme
Tugceibo misiszachk teşekkür ederim canım ben kürtaj olduğum için ebeyi aradım yalancı gebelik olabilir dedi Pazartesi gel tüm testleri yapalım adetin de geçsin dedi o yüzden bi tedirgin oldum
Tuubaaa Tugceibo adetinize 3 gün varken bu değer oldukça normal ve güzel gibi 😉 hayırlı olsun şimdiden ❤️
Gozde_coskun Normal adet gününüzü bekleyin tekrar kan testi yaptırın , benim 2 gün gecikmişti 1921 cıkmıstı , hayırlısı olur inş
Esrakndmr Benm de 2 gün varken adet tarihime 21 çıkmıştı. Rabbim sağlıklı bir şekilde hepimizin kucağına almayı nasip etsin.