Hulya-nur1 21 haftalığım doktorum 2 hafta içinde yaptırman gerekiyor dedi ama devlet hastanesinde ve ünv hastanesinde 1 ay boş yer yokmuş özel de de olmaz dedi niye olma dedi anlamadım fiyatlar yüksek diye mi acaba özelde yaptırsam kabul eder mi
Ekbln92 Hulya-nur1 ben özel hastanede yaptırdım 20-23 hafta aradı yapıyoruz demişlerdi. Hatta üç tane hastane ile görüştüm hepsi aynı haftaları söylediler. 21 haftalıkken yaptırdım
Egemendoruk Hulya-nur1 benim doktorum 21 22 haftalikken yapilsin diyor. Bebek icin en iyi hafta o haftalarmis az kaldi ozelde takipliyim orda yaptiricam
snyulk Hulya-nur1 benim doktorumun kendi muayenehanesine gidiyorum normalde, 18. Haftada detaylı yaptırmam için arkadaşına yönlendirdi haftaya 18 olduğumda yaptıracağım 🥰
iremnur_17 Hulya-nur1 18+2 yim doktorumun yönlendirmesi ile dün detaylı muayene oldum bildiğim kadarıyla 18-23. Hafta aralığında yapılıyormuş
35aysegul Hulya-nur1 19 bitmişti 20. Haftadan yiyorduk gittiğimde de anlamadığım şey niye olmaz dedi sormadınız mı bende özelde yaptırdım çok da rahattı
Tweety3437 Hulya-nur1 23 haftalikken yaptırdım sorun olmaz ama dediğin gibi özelde fiyatlar pahalı ben ilk devlette yaptırırım dedim bir buçuk ay öncesinden randevu talebi olusturdum MHRS den ama randevu çıkmadı mecbur özele gittim