Parlakk Haftayadayiz cinsiyet için yarın randevum var sizler ne durumdasınız öğrendiniz mi cevredekiler bu sene erkek senedi dediler bakalım doğru mu☺️
Egemendoruk Parlakk bende ikinci ogluma hamileyim😆 2021 de erkek senesiymis oglum oldu 2023 de erkek senesiymis oglum olucagini ogrendim🥲🤗
Parlakk Egemendoruk benimde 2018 li oğlum var o sene kız senesiydi ama bizimki oğlan oldu bakalım bu ne olacak ☺️
Egemendoruk Parlakk hayirlisi olsun ya pek inanmam ama cevremde yuzdelik cinsiyet gorunce inaniyorum o sene busuru erkek dogmustu hastanede bile 10 erkek 2 kiz dogmustu🥰😍🤣
asel_asl Parlakk 14 haftalığız pazartesi oğlumuz olacağını öğrendik 🙏🏻 ama erkek senesi diyemem hamile arkadaşlarının hep kızları olacak 💁🏻♀️
Sehermahsum7321 Parlakk kız senesi diyorlar ne erkeği 😅😅 bir oğlum var 13 haftalık hamileyim bir kızımın olmasını istiyorum
AleynaResul Parlakk 3 arkadaşız aramızda 2’şer hafta var hepimizinki erkek benden önce de 3 gelin doğurdu sülalede erkek onlarda ben 23+3 üm bu arada sene erkek senesi şansa kız vuruyor söylemeden edemicem 😅
Parlakk AleynaResul aynen benimde doğuran hamile arkadaşların hepsi erkek bizim şansımıza kız çıktı bugün şükür ☺️