11-02- Kızlar grip olmuşum önereceğiniz birşey var mı ? Bol bol meyve yiyorum ama aklıma başka birşey gelmedi halsiz düştüm
Ayysseee 11-02- sarımsak kürü yemenizi öneririm hastalığa bire bir bende üç gün çok kötüydüm hiç ilaç almadan onunla atlattım hamdolsun,sarımsak kürü de; iki diş sarımsak küçük küçük doğrayıp bir tatlı kaşığı bal ve altı yedi damla limon karıştırıp taze hemen yemelisin bunu hasta iken günde iki üç defa normal zamanda da bağışıklığın kuvvetlenmesi için hafta bir yerden Cook iyi, geçmiş olsun 🌸
_Abdullayeva5_ 11-02- bende qripim simdi iylesdim ilaç falan kullanma hamileysen ben sıcak çay içtim limonlu falan iylesdim şükür
Glsmtt Bende oldum bir hafta surdu ilac falan alamadim sadece acilde serum taktilar allah acil şifa versin ben kalın giyinip terlettim kendimi oyle iyi oldum
Opheliaxxx Ben de grip oldum çok kötüyüm napıcamı da şaşırdım bal süt meyve bol su yiyorum içiyorum ama geçmiyo bir de dayanılmaz bi baş ağrısı başım çatlayacak 😢
Zdncl Bende grip oldm tek derdm nefes alamiyorm.zaten nefesm kesiliyodu griple daha cok alamiyorm 21 haftalgm daha😔
Ayysseee Yazmelegi_ evet hatta emziren anneler için çok iyi benim kızımda hasta oldu beş aylık,ilaç kullanmadan bu kürü yedim bol bol emzirdim üç gün hamdolsun ilaçsız atlattık 🥰
Aybarssmom_ Çok geçmiş olsun mevsim geçişleri sanırım ben de aynıyım 1 hafta olacak 🥲 sıcak limonlu su, ballı süt, bol meyve, bol su bunlar dışında elimden bişey gelmedi
MorKelebek54 11-02- bende 4 gundur hastayim maalesef, halsizlik cok vardi resmen vucudum agriyodu burun tikanikligi felan bi gun boyunca ful yattim hem uyudum yani sira sicak corba ihlamur felan da ictim ertesi gunu haksizlik vucut agrisi kalmadi cok sukur su anda da burun skintim var sadece bol su icip bol sivi tuketmeye calisin ayrica bol uyumaya calisin
Bebekbeklrkn 11-02- Geçmiş olsun cnm bende kısa çorapsız gezdiğim için hep evde falan üşütmüşüm kasık karın ağrım oldu kendimi sıcak tuttukça geçiyor ama öneri varsa bende alırım bebek için daha dikkat edicem 🥺
sevdaaa23 11-02- geçmiş olsun bende aynı durumdayım halim perişan ya keşke ilaç icebilsek icemedigimiz için toparlanamiyorz