myangelson Bildirimler gelmiyor bir tek bende mi boyle oluyor acaba ? İnternetten giriyorum kaç kere girdim çıktım hesaptan ama yok hiç bildirim yok gözüküyor ama normalde bildirim gelmiş oluyor tesadüfen postta görüyorum
Ayysseee myangelson kız sende kalp almışsın burda fhdjskz devam etseydim diğer hesaba bende alırmışım 🥲
sevaldqn1 myangelson bende yaşıyorum şuan bu sorunu tesadüf görüyorum yanıt aldığımı yoksa bildirim gelmiyor
Ayysseee myangelson yeni telefona geçince gitti xhdjdj sonra daha indirmedim sırf ablam dün doğum hikayesinj yazdı diye girdim 😂
Aybarssmom_ Ben de kimse postuma cevap yazmamış diye düşünmüştüm bu postu görünce bildirim gelmemiş meğerse🤣🤣 bende de aynı sorun var
myangelson Aybarssmom_ hahah bende yorum yapmıştım senin postuna 😅 benim de gözümden bir sürü yorum kaçıyor artık gözden kaçanlar kusura bakmasın bildirimler gelmiyor 😅 inşallah düzelir bir an önce ya
myangelson Hilal_blc bildirimlerde bildirim gözüküyor ama sabah 8den beri en son 11 saat önce bildirim gelmiş gözüküyor saati hiç değişmedi 😅
myangelson Pamuk sabah 8 de girdim uygulamaya o saatten beri bildirim gelmiyor en son 11 saat önce bildirim geldi yazıyordu saat 8 de sonrasında geldi mi onu da bilmiyorum 🤷🏻♀️ hala 11 saat önce yaziyor bildirimde. bildirimler kısmı güncellenmiyor orada bir sıkıntı var
000 myangelson benimde görünmüyor post aciyorum kaç kişi yorum yapmış oluyor mesela bana bildirimi gelmiyor görünmüyor bayağıdır yaşıyorum bu durumu düzelmedi posta girince görebiliyorum sadece