_brcu88_ Kızlar havalar serinledi o yüzden böyle bir post açmak istedim haftaya cuma doğumum.var …sizler cantalariniz içine bebek ve kendiniz için neler koydunuz ..?
SenaBilgin _brcu88_ bende pazartesi doğum yapıcam 2 Müslin 1 normal battaniye 1 nohut battaniye 1 tanede kalın battaniye koydum havalar baya değişti sabah serin öğlen sıcak akşam soğuk oluyor hepsinden koydum ne olur ne olmaz diye 😄
hilalaktascelik _brcu88_ Benim Doğum ekimde olacak ama Alanya için kalın battaniyeler çok sıcak olmaz mı hala gündüzleri çok sıcak akşamları biraz düşüyor
_brcu88_ SenaBilgin aynen canım bende o şekilde yapacağım hatta kalın battaniye eklememistim onuda ekledim nolur nolmaz
_brcu88_ hilalaktascelik canım gece soğuk oluyor 12 den sabaha dek serin oluyor diğer battaniyeler ince kalır diye düşündüm yenidoğan bebek üşür çünkü
_brcu88_ peri_07 ben 32 haftalık falandı hazırladığımda😂ozamanlar sıcaktı hava tabi şimdi serinledi haftaya cuma.dogumumuz var Allah’ın izniyle ❣️
hilalaktascelik _brcu88_ Doğru ya gece de çok soğuk oluyor orasını hesaba katmadım🤭🤭 ne kadar kaldı doğumunuza
_brcu88_ hilalaktascelik sabah saatlerinde olacağı için gece 12den sabaha doğru havalar baya serinledigi için evin içinde bile artık üzerimize ortmeden uyumuyoruz ki hastane ortamını da hesaba kataraktan kalın battaniye de ekledim.ben
hilalaktascelik _brcu88_ Ay inşallah hayırlısıyla gelir minik. Çok kolay bir doğum olur inşallah bize de anlatırsınız
hilalaktascelik _brcu88_ Benim doğum ekimde yine sıcak olur diye kalın koymadım çantamıza da koyayım ben de hiç hastane gecesini düşünmedim acemilik 😅😅
_brcu88_ hilalaktascelik aynen bende acemiyim sıcak olur diyordum da sonra nolur nolmaz diye koydum çantama 😂inşallah canım çok teşekkür ederim haftaya bugün anlatırım 😂😂