ilkmommylikheyecani Kızlar ilk gebeliğim ve 33 haftalığım doktorum ekimde gel dedi doğum şeklimi bilmemek beni farkında olmadan strese sokuyor, sizler kaçıncı haftada doğum şeklinizi öğrendiniz
Yyemus ilkmommylikheyecani 31 haftalıkken gittim bebeğim ters durduğu için yüksek ihtimalle sezeryan olursun bu haftadan sonra dönmesi zor dedi. Kendimi normal doğuma hazırlamıştım, şimdi de sezeryana hazırladım. Böyle bi durum olmadığı sürece doğuma yakın belli olur herhalde doğum şekli
Mine9166 ilkmommylikheyecani 39 dayim hala doğum şeklim net değil 37 ye kadar baş gelişti normal doğum istiyordum 38 de ters donmus bekliyoruz yeniden döner mi diye
mislinabulut ilkmommylikheyecani merhaba bizde 35+6 da gittik 10 gün sonra gel bakalım dedi inşallah net bişey söyler . 33den beri baş aşağı duruyor ama kanala girdi mi onu bile bilmiyorum
ilkmommylikheyecani Yyemus bana şuan olması gereken şekilde duruyor dedi acaba normal doğumumu kastetti bilemedim keşke ufakta olsa birşey söyleseydi, sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🌸
Zumzumm Yyemus ben 32 de gittim benimkinim kafa asagıdaydı normal dogum pozısyonunda ama daha doner belli olmaz dedi. Hangisi doğru😃
ilkmommylikheyecani Mine9166 sanırım ben bu belirzlikle stresten 36 da doğururum 😅 çatı muayenesi yapıldı mı
ilkmommylikheyecani Eslem2112 yaa çatı muayenesi mi yapıldı acaba doktorunuz nasıl anladı.. malesef benim hiçbir bilgi yok 😕
Eslem2112 Sab16 canım ben morelini bozmak istemem ama sağlıklı gebelik deil büyük ihtimal kimyasal ama doktorun daha iyi bilir
Minikperi ilkmommylikheyecani hiçbir zaman belli olmaz. Bebek tersse dönebilir sezaryenken normal doğuma döner doğumunuz. Bebek dönmüşse açılmanız olmaz normal doğuracakken sezaryene alınabilirsiniz. Ya da her şey normaldir beneğin kilosu yüksek çıkar sezaryen olabilirsiniz. Benim ilk doğumum normaldi. Şimdi ikincisi de normal olacak diye bir kural yok 38-39. haftalardan sonra daha netleşir. Bu haftalarda bebeğin kilosu fazlaysa 38. haftada direkt sezaryene de alınabilirsiniz. Dediğim gibi hepsi birer ihtimaller zinciri 🌸
ilkmommylikheyecani Minikperi evet malesef, bazı doktorlar 35. Haftada sezaryen günü veriyorlar yada şuan herşey normal diyorlar acaba dedim benimkide söyler mi ama akışına bırakacak galiba dediğiniz gibi, sağlıklı olsunlarda önemli olan o 🌸🩵
Nazalex ilkmommylikheyecani ben 34 de gittim baş geliş doğum pozisyonunu almış dedi. Ama son dk ya kadar kimse bilemez nasıl geleceğini
Kiwitoveannesi ilkmommylikheyecani 37 haftada öğrenmiştim normal yapamazsın bebek kanala girmiş yarın hemen acil almamız gerekiyor demişti elim ayağım boşalmıştı birden şok olmuştum bide eşimde yoktu 2 gün sonra gelmişti işinden dolayı