Aybarssmom_ Kızlar bazı görüşleri okuyordum da baş dönmesi yaşayan, istifra eden çok olmuş tadı o kadar kötü mü o şeyin ya 😕 sanırım yalnız olmamak lazım annem 2 saat uzak mesafede oturuyor ona göre çağırcam o gün tek gitsem sıkıntı yaşar mıyım sizce
__mom1 Aybarssmom_ ben yalnız gittim. Tadı şerbet içiyosun gibi aç karna içince haliyle mide bulandırıcı olabiliyor oturarark içtim ve oturarark bekledim sorun olmadı. Bulantı da yarım saat içinde geçti
myangelson Aybarssmom_ hafif bir mide bulantısı yaşadım o da normalde acıkınca midem bulanıyor o yüzden elimi yüzümü yıkadım geçti beni zorlamadi. Tadı elmalı gazoz gibiydi bence güzel sadece birazcık daha tatlı İçeceği ictigin zaman çok gezinme. Sessiz sakin bir yerde otur serin olsun bunaldigin zaman elini yüzünü yıkarsın kolonya falan da iyi geliyor ben gayet kolay geçirdim. Benimki 75likti üstelik açlık dışında 2 kere daha kan alındı
Gayec Tadı aynı çilekli gazoz ben aksine sevdim 😂 midem bulanmadı ama kişiden kişiye değişiyor demekki
Egemoms1303 Aybarssmom_ doktorum yalnız gelme dedi bana hatta eşime o gün gün boyu izin al yalnız bırakma bulantı tansiyon oynaması olabilir dedi. Ama ailemde şeker geçmişi oldugu için de demis olabilir 🥰
PervinY Aybarssmom_ Tadından değil de aç karnına içtiğim için çok midemi bulandırdı benim. Yoksa tadı normal gazoz gibi.
Sevde96 Aybarssmom_ Bence imkanınız varsa tek gitmeyin. Hastanede olacaksınız sonuçta bir şey olsa müdahale ederler elbette ama eve dönüşe yanlız olmayin en azından. Aç karnına şerbet gibi bir şey içtiğiniz için bulantı baş dönmesi olabiliyor. İçerken çok şekerli geliyor ama 2-3 dilim baklavaya denk geliyor içtiğiniz şey sadece şekerli su gibi içildiği için çok geliyor şekeri insana.
EbrKzlky Aybarssmom_ 5 ay hergün 8-9 defa kusan biri olarak şekerli suyu nası içicem diye hiç sıkmadım kendimi gittim yavas yavas içtim hiç bi sorun yaşamadım ne kustum ne midem bulandı. Baş dönmesi falanda olmadı. Kendini sıkmaa bence bi sorun yaşamazsın
hsizyl Aybarssmom_ tadı güzel ya aynı enerji içeceğine benziyor sadece birden kalkma tüm gün aç olacağın için baş dönmesi miğde bulantısı yapıyor
aslanprenses_ Aybarssmom_ ne olur ne olmaz diye yanında biri olsa iyi olur. Ben hiç bir sorun yaşamadım ama yinede kız kardeşimle gittim. Biraz midem bulandı ama sabit oturdum hiç hareket etmemeye çalıştım o yüzden çok bulantım olmadı.