dymom Arkadaşlar sitede herkes 40 hafta 39 hafta ya hic erken doğuran yok mu şöyle 38 filan 😀 38+2 deyim hala bi belirti yok. Ağrılar kramplar canıma yetti 🥹
Hzzz dymom günaydın güzel anne bebişinin karnında geçirdiği bir gün dünyadaki 1 ayına bedel az daha sabır sağlıkla kucagına al inşallah..Allah doğumunda kolaylık versin bir çırpıda gercekleşsin bizleride unutma 🙂🙋🏽♀️
babymomy_ Gulnara25 ya bende 38+5’im doğurmak istiyorum. Siz neler yaptınız doğumdan önce belirtileriniz vs neydi
Miniminia Kayaderler ben de 38+3′üm, alt kasıklarda ağrım var onun dışında başka bir şey yok 🙈 dün kontrolüm vardı açılma yok dedi doktor, istediğiniz bir tarih gün var mı sizin?
dymom babymomy_ bugün kontrolde doktorum ananas, mango, kivi, hurma önerdi. Merdiven inme çıkma bir de otur kalk hareketleri önerdi bakalım yapacağım siz de yapın😀
Miniminia dymom bunlara başladıktan kaç gün sonra doğuma gittiğini de yaz bize, burada olacağızzz 🙈🙈🙏🏻🌸
AmineSH dymom 39+2 bide erken doğum riskim vardı baştan beri 😂😂şimdide doğmak bilmiyor sevdi orayı herhalde 🤦🏼♀️😂 hiç anneyi düşünen yok ama ağrılar sızılar ooyyyy oooyyyy
dymom AmineSH valla ara sıra sancılarım var kramplar var ama ben de sanmıyorum doğacağını sana ne dedi doktorun😀