elifnr47 Miray isminde tanıdığı olanlar nasıl bı karakter merak ediyorum ikinci kızıma bu ismi düşünüyoruz..
Rknn elifnr47 benim kızım da 3 yaşına girmek üzere çok akıllı,çok uysal laf dinler çok nadir gıcikligi tutar ama genelde konuşarak hemen anlasabiliyoruz:)
Bircan67 elifnr47 kuzenimin çocuğunun adı çok severim mavi gözlü hanım hanımcık bi kız uysal bi yapısı var çok sakin bi yere otursun kalk deme 1 gün boyunca kalkmaz maşallah 😀genelde duyduğum kadarıyla miraylar sakin yapıda oluyolar tabi biraz annenin babanın sakinligilinden de kaynaklı oluyor da yinede sakin oluyor miraylar ve çok başarılı dik başlı olmuyorlar sağlıcakla gelsin bebeğiniz 🧿
Patito__ elifnr47 benm iki tanidigim var biri dusman basina biride dunya iyisi ama onun cocuklugnu blmiorm :) İsimlerin onemi yok bnce ozmn her isimdeki herkes ayni karakterdemi sacma fikirler
Asel53 elifnr47 kızımın ismi maşallah çok akıllı bi bebekti şuan 3 yaşında hala aynı görenler şaşırır , birazda olgun ve bilmiş oluyolar çevremdekikeri de gözlemledim 😊
mirayandme Kızımın ismi üç yaşında maşallah bebekliği de çok sakinde çocukluğu da öyle hem çok hanım hanımlık hem çok bilmiş öyle sendromları falan da yok konuşarak herşeyi çözüyoruz bütün miraylat böyle midir bilmem ama benim mirayım böyle bi karakter
Amigurumi Benim kuzenimin adı 13 yaşlarında çok zeki çok çalışkan bir kız. Liderlik vasfı yüksek yönetmeyi seviyor tabi isminden kaynaklı bilmem.